INAUGURACIÓ PARADES D’AUTOBUSOS A FALSET

S’inauguren les noves parades d’autobusos interurbans a Falset, millorant notablement la comoditat de les persones usuàries.

Entre les actuacions dutes a terme, s’ha eixamplat la vorera per tal d’acollir diversos autobusos i s’hi ha construït un edicle, millorant també l’entorn d’aquestes. A més, s’han millorat les facilitats per les persones amb mobilitat reduïda i s’han afegit elements com una font d’aigua, bancs, nou enllumenat LED, monitors informatius i carregadors de telèfons mòbils.

En l’acte d’inauguració hi van participar els nostres tècnics Arturo Gruas, Joan Soriano i Enric Martí, així com la consellera de Territori, Esther Capella, i l’alcalde del municipi, Carlos Brull. Tal com aquests van apuntar, la renovació d’aquesta parada aposta de forma clara pel transport públic, amb la finalitat de dignificar-lo i de garantir l’accessibilitat i la mobilitat.